Kapon naiset selkeään voittoon Pumasta

Kapon naiset jatkoivat 2-sarjan alkusarjan pelejä ja liikuntahallille sunnuntaina saapui vastustajaksi Puma Helsingistä. Puman joukkueen runko muodostuu myös nuorista junioreista ja joukkue toimii 1-sarjan joukkueen farmijoukkueena, joten odotettavissa oli tiukka kotipeli. Aikaisemmassa kohtaamisessa Puman vieraana Kapo oli kuitenkin jo ottanut 3-0 voiton pumasta erittäin laadukkaalla ja tasaisella pelillä.  Sama ilme jatkui myös tässä kohtaamisessa ja KaPo hallitsi kaikkia eriä melko suvereenisti ja pystyi venymään voittoon puhtaasti 3-0.

Kapon joukkueen peli-ilme oli erittäin hyvä ja joukkue pelasi yhtenäisesti jokaisella osa-alueella. Joukkuuen tehoikkammat olivat tällä kertaa Katri Hyytiäinen 17 pistettä, Olivia Klemola 13 pistettä ja Rebekka Hakalax 11 pistettä

Seuraava Kapon kotipeli on alkusarjan viimeinen ja pelataan sunnuntaina 2.12 Klo 17 liikuntahallilla ja vastaan tulee Tapanilan Erä, joka on sarjassa toisena. Kapo kuitenkin pystyi edellisessä kohtaamisessa voittamaan Erän 3-2 joten tulossa on siis erittäin tiukka ottelu. Tervetuloa kannustamaan Kapon naiset voittoon