KaPo jatkaa puhtaalla pelillä
Sunnuntaina naisten 2-sarjassa oli liikuntahallille kotijoukkueen vastustajaksi saapunut Littoisten Työväen Urheilijat. Littoisen joukkue koostuu pääasiassa B-ikäisistä junioreista ja tällä kertaa myöskään kotijoukkueella ei ollut kokoonpanossa yhtään aikuispelaajaa.

Peli lähti käyntiin hieman hapuillen ja tuntui että KaPo ei päässyt ihan ns. peliin mukaan. Tehtiin aika karkeitakin virheitä, mutta pikkuhiljaa peli parani ja siivitti kotijoukkueen 25-19 voittoon. Toisessa erässä pelattiin vieläkin hieman huolimattomasti, joka toi otteisiin hetkittäin turhaakin varovaisuutta. Erän loppu kuitenkin hoidettiin hyvin ja koko erä lukemin 25-20.

Kolmannessa erässä onnistuttiin parhaiten pääsemään kiinni omaan peliin ja se kirjattiin lukemin 25-16 KaPolle. Mitään loisteliasta ei kuitenkaan tarvinnut esittää ja tuntuikin että koko peli pelattiin jollain tavalla ns. puolivaloilla, mutta onneksi se riitti tällä kertaa. Parhaat pisteet keräsivät tällä kertaa Malla Majasalmi 21, Rebekka Hakalax 9 ja Olivia Klemola 8. Pisteiden takana ei pidä kuitenkaan unohtaa myöskään Roosa Kahilan panosta liberon tontilla.

Sarja jatkuu kotipelillä jo ensi sunnuntaina klo 17 Hämeenlinnan Lentopallokerhon Akatemiajoukkueen saapuessa liikuntahallille.