Kapon naisilla vakuuttava esitys 2-sarjan pudotuspeleissä 

Lentopallon 2A-Sarjan karsinnat jatkuivat Kapon osalta ja ensimmäisen kierroksen pudotuspelivastustajaksi asettui Blues-Volley Järvenpäästä. Blues-Volley kohdattiin kahdesti niin että ensimmäinen peli pelattiin Järvenpäässä lauantaina ja sitten seuraava osaottelu Karkkilassa sunnuntaina

Lauantai ottelu oli todellinen iltaottelu, sillä alkamisajankohta oli klo 20.  Matkaan lähdettiin hieman jännittyneenä sillä tytöt pääsivät ensimmäisen kerran haistelemaan pudotuspeli tunnelmaa ja vastassa oli myös uusi tuttavuus, jota vastaan ei ole ennen pelattu. Ottelu tarjosi juuri sen tasoista peliä kummaltakin joukkueelta, jota voidaan odottaa pudotuspeleissä.  Kapo kuitenkin hallitsi kokonaisuutena peliä järvenpäässä jo viime viikonloppuna pelissä olevilla teeseillä. Hyökkäys- ja passipeli olivat erittän monimuotoista ja vastustajan vastaanottoa saatiin hajotettua vahvalla syötöllä. Varsinkin vahva syöttöpeli läpi joukkueen oli tae sille että vastustaja ei päässyt rakentamaan keskipeliään vaan hyökkäykset tulivat pääasiassa nelospaikalta.

Erät olivat kuitenkin tiukat ja koko ottelu kirjattiin Kapolle 3-0 ( 27-29, 20-25 ja 24-26). Valmennus oli erittäin tyytyväinen lauantai-illan esitykseen ja tästä oli hyvä jatkaa kohti sunnuntain kotipeliä. 

Lauantain parhaat pisteentekijät olivat Malla Majasalmi 16 p, Rebekka Hakalax 11 p, Olivia Klemola 6 p 

Kapon valmennuksella oli tiedossa että jatkopaikan saavuttamiseen sunnuntaina riittäisi yksi erävoitto, mutta kuitenkin ison kotiyleisön edessä lähdettiin hakemaan ottelusta voittoa. Karkkilan kaupunki tarjosi sunnuntain peliin ilmaisen sisäänpääsyn ja tämä oli saanut katsojat liikenteeseen. Ottelun katsojamääräksi kirjattiiin 101 katsojaa, joka on tämän kauden ennätys. Oli hienoa myös nähdä että katsomossa oli myös uusia kiinnostuneita katsojia seuraamassa peliä 

Itse sunnuntain peli oli vielä selvempää Kapon dominointia kaikilla osa-alueilla. Varsinkin omassa kotisalissa syötöt saatiin jälleen kerran todella painaviksi ja näin ollen vastustaja pakotettiin laitahyökkäyksiin keskihyökkäysten sijasta. Ottelun kokonaiskesto oli sunnuntaina yksi tunti ja taululla komeilivat selkeät numerot 3-0 eräpistein 25-14, 25-15 ja 25-15. Tämä tulos tarkoitti sitä että Kapo meni jatkoon pudotuspelien viimeiselle kierrokselle yhteistuloksella 6-0. 

Sunnuntain parhaat pisteentekijät olivat Olivia Klemola 14 p, Malla Majasalmi 11 p ja Rebekka Hakalax 9 p      

Viimeinen pudotuspelikierros pelataan seuraavina viikonloppuina paras kahdesta menetelmällä. Tämän peliparin voittaja aloittaa ensi kauden uudessa 2A-sarjassa. Seuraa seuraavien pelien aikatauluja paikallislehti Karkkilalaisesta ja Kapon kotisivuilta www.karkkilanpojat.com.