Karkkilan Pojat seuracupissa
Uudenmaan piirin ensimmäinen yleisurheilun seuracup kisattiin Riihimäellä tiistaina 22.6. Karkkilan Poikia edusti mukava joukko nuoria yleisurheilijoita. Keli oli kuuma ja ilta pitkä, mutta suihkepullot viilensivät urheilijat hienoihin tuloksiin. Jokainen juoksi, hyppäsi tai työnsi omat ennätykset. Talven treenaaminen hieman erilaisissa olosuhteissa koronan takia on siis tuottanut kehitystä.
N17 sarjassa kuulaa työnsi Jutta Heino ja T13 sarjassa 60m:n matkan juoksi Tiia Enström. Tytöt ja pojat 11-sarjoissa Karkkilan Pojilla oli viestijoukkueet. Tytöissä 4 x 50m:n pikaviestissä juoksivat Kaisla Salo, Viivi Kylmäkorpi, Kielo Salo ja Jasmin Hallenberg. Pojissa saman matkan tykittivät Arvo Laine, Okko Meriläinen, Johannes Laine sekä Sampo Ilonen. Lisäksi Viivi ja Kaisla hyppäsivät pituutta sekä Kielo ja Jasmin juoksivat mahtavat sijoitukset 1000 metrillä - Kielo toiseksi ja Jasmin kolmanneksi. Johannes ja Arvo loikkasivat pituutta sekä Aatto Meriläinen ja Sampo pinkoivat 60m. 
Virallinen kisakausi on nyt avattu ja intoa puhkuen kohti uusia kisoja. Moni jo odottaa heinäkuun alussa kisattavia Kipinän kisoja Nummella - niin hauska, yhteinen ja onnistunut kisareissu oli tämä seuracup!
Kuvassa vasemmalta: Okko Meriläinen, Sampo Ilonen, Aatto Meriläinen, Johannes ja Arvo Laine, Viivi Kylmäkorpi, Tiia Enström, Jasmin Hallenberg sekä Kielo ja Kaisla Salo.