Tapanilan Erä oli liian vahva Kapon naisille

2.12 Sunnuntaina pelattiin lentopallon naisten 2-sarjan viimeinen runkosarjan ottelu ja Kapoa vastaan asteli Tapanilan Erä joka oli sarjataulukossa toisena ja Kapo neljäntenä. Ensimmäisessä kohtaamisessa Kapo pystyi yllättämään Erän ja nappaamaan 3-2 voiton vieraissa. Tällä kertaa Erä oli tyly vieras isännille ja hallitsi koko ottelua erien alusta loppuun saakka.  Erä oli tällä kertaa vahvempi jokaisella osa-alueella, mutta varsinkin hyökkäyspeli oli myrkkyä kapolle ja vastustaja pääsi hyökkämään erittän hyvällä prosentilla.  Kapon haasteena pelissä oli myös vajaamiehitys, sillä Kapon kummatkin keskitorjujat kärsivät nilkkavammasta, eli sinänsäkin tauko Naisten 2-Sarjassa tulee hyvään paikkaan.

Kapon parhaat pistenikkarit olivat tällä kertaa Katri Hyytiäinen 12 pistettä, Olivia Klemola 10 pistettä ja Maikku Majasalmi 6 pistettä