Kapon naisille selkeä voitto Salon Viestistä

 Viime sunnuntaina jatkui Kapon naisten Lounais-Suomen kiertue ja vastustajaksi astui Salon Viestin naisten 2-sarjan joukkue.  Ottelun ennakkoasetelmat ounastelivat hyvin tasaista peliä, sillä vastassa oli myös hyvin junioripitoinen joukkue.  

Isoin muutos Kapon kokoonpanossa oli se, että joukkueen pitkäaikainen passari Ada Akkanen teki paluun kentille noin puolen vuoden tauon jälkeen ja tämä tapahtui rytinällä. Ada otti kuin vanhaan tapaan kapelimestarin roolin ja sekoitti Salon pelin monipuolisella passipelillä. Hyökkäyksiä saatiin koko joukkueen leveällä rintamalla ja Salon Viesti oli vailla aseita jokaisessa erässä. Koko ottelu meni siis suvereenisti Kapon hallinnassa ja ottelu päättyi reilun tunnin rypistyksellä 3-0 Karkkilalle. 

Kaposta kaikki pelaajat pääsivät pisteille ja tällä kertaa kolme eniten pisteitä tehnyttä olivat Malla Majasalmi 7 pistettä, Olivia Klemola 5 pistettä,  Rebekka Hakalax ja Siiri Suomi 4 pistettä 

 

Kapolla on vielä jäljellä kolme ottelua jatkosarjassa ja tämän hetkinen sijoitus on sarjan toinen sija. Tilanne näyttää hyvältä sarjasijoituksen kannalta ja näin Kapo vielä taistelee jatkopeleistä ja noususta ylempään 2A sarjaan ensi kaudeksi. Seuraava kotiottelu pelataan Liikuntahallilla 17.2 Klo 17. Tällöin vastaan asettuu HPK Hämeenlinnasta.