Kapon naiset komeaan voittoon sarjakärjestä

Sunnuntaina pelattiin viimeinen naisten 2-sarjan alemman jatkosarjan ottelu ja vastaan asettui puhtaalla pelillä tähän asti edennyt sarjakärki Raision Loimu. Helmikuussa Kapo kävi Raision vieraana ja silloin isäntä oli tyly vierasta kohtaan ja voitto kirjattiin Raisiolle 3-0. Nyt kuitenkin peliin valmistautuminen oli tehty huolella ja vastustajan pelitapa ja vaarallisuus olivat tiedossa, joten tarkoituksena oli tosissaan haastaa sarjakärki viimeisessä runkosarjan ottelussa.

Ja tosissaan Kapo haastoikin sarjakärjen, sillä Kapo pelasi ehdottomasti kauden parasta peliään ja voitti Raision loimun suoraan kolmessa eräss 3-0 (25-20,25-20,29-27).

Kapon voiton takeina oli ehdottomasti kauden paras yhteispeli ja joukkueen kaikki osa-alueet toimivat huipputehokkaasti. Esiin nostettavia vahvoja osa-alueita olivat varsinkin laaja onnistuminen syöttörintamalla, tehokas torjunta laidoissa ja keskellä, sekä monipuolinen arsenaali lyönnissä., unohtamatta kuitenkaan Ada Akkasen vahvaa passipeliä sekä libero Roosa Kahilan mainiota nosto- ja puolustuspeliä.

Viimeisessä erässä saatiin myös hieman peliin jännitysnäytelmää kun erä eteni tilanteeseen 27-27 ja syöttövuoroon astui Olivia Klemola. Olivia oli jo päättänyt syöttöruutuun astellessaan että haluaa päättää pelin omaan syöttövuroonsa. Näin tulikin tapahtumaan ja huimalla itsevarmuudella Olivialle kirjattiin kaksi todella vahvaa ässäsyöttöä vastustajan kenttään ja näin ollen erä päättyi 29-27 kotijoukkueelle.

Tällä kertaa Kapon parhaat pisteet tekivät Kaposta Olivia Klemola 19 pistettä, Malla Majasalmi 12 pistettä ja Katri Hyytiäinen 10 pistettä

KaPon naisten kausi jatkuu heti ensi viikonloppuna jolloin aloitetaan 2-sarjan pudotuspelit ja karsitaan paikasta 2A-sarjaan, johon Kapolla on vielä täydet mahdollisuudet. Viikonloppuna pelattavien kahden pelin yhteistulos ratkaisee seuraavalle pudotupelikierrokselle pääsevän joukkueen. Lauantaina Karkkila pelaa vieraissa Järvenpään Blues-Volleyta vastaan ja ottelupari ratkaistaan sunnuntaina 17.3 Karkkilan Likuntahallilla klo 13:00. Otteluisäntänä toimii Karkkilan kaupunki tarjoten kaikille katsojille ilmaisen sisäänpääsyn. Pidetäänpä siis huoli että ainakaan kannustuksesta tämä ei jäää kiinni!