KaPon B-tytöille upeasti hopeaa

B-tytöt voittivat Eteläisen alueen mestaruusturnauksessa hopeaa viime sunnuntaina Ruokolahdella.

Eteläisen alueen mestaruudesta lähti pelaamaan 14 B-tyttöjoukkuetta, jotka jaettiin kolmeen eri turnaukseen valtakunnallisen B- tyttöjen sarjan tämänhetkisen sijoituksen perusteella. Kapo:n B- tytöt olivat turnauksessa, jossa pelattiin sijoista 1-6. Turnauspäivä oli pitkä ja rankka, matkaan lähdettiin sunnuntaiaamuna jo klo 7.00  ja ajomatkaa pelipaikalle on peräti 307 km. Ensimmäisessä pelissä olikin hieman matkakankeutta vielä jaloissa ja KaPo:n joukkue hävisi Helsingin PuMa- volleylle 2-0,erin 25-20 ja 25-16. Toiseen peliin vastaan tuli Haminan Arsi, jonka KaPo voitti 2-0 (eräluvuin 25-12 ja 25-11).

Jatko-ottelussa vastaan tuli todella hyvin pelannut kotijoukkue Ruokolahden Raju, joka voitti oman lohkonsa. Tässä pelissä KaPo:n tyttöjen matkakankeudesta ei ollut enää jälkeäkään ja saatiin nähdä tasokasta juniorilentopalloa. Ottelu oli erittäin tasainen ja päättyi hienosti tyttöjen voittoon 2-1, eräluvuin 25-23,22-25,15-11. Tämän ottelun voitosta aukesi tie finaaliotteluun, jossa vastassa oli jälleen PuMa Helsingistä.

KaPo:n tytöille aukesi siis revanssin paikka, mutta päivän pelit olivat jo vaatineet veronsa. Pelissä nähtiin hienoja suorituksia molemmin puolin ja KaPo:n tytöt jaksoivat hienosti vielä toisessa erässä haastaa vastustajan. Ottelu päättyi kuitenkin PuMan mestaruuteen 2-0, luvuin 25-18 ja 25-22. Joukkueen valmentaja Reija Ahlstedt oli todella tyytyväinen joukkueen suorituksiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään sijoituspelejä, jotka jatkuvat kotiturnauksella 23.3 Nyhkälän koululla pelattavassa turnauksessa alkaen klo 10.00.

Sunnuntaina pelaamassa olivat Noora ja Veera Stigell, Elli Kaukolinna, Maikku Majasalmi, Åsa Hakalax, Milla Heiniö, Ella Lehtonen ja Ida Ahlstedt. Elli Kaukolinna valittiin joukkueen parhaiten onnistuneeksi pelaajaksi tässä turnauksessa.

Joukkueeseen kuuluvat lisäksi Siiri Varhala, Siiri Peromaa, Mea Närhi ja Manta Sundström, jotka eivät tällä kerralla olleet turnausmatkalla mukana.