Pelit jatkuu naisten 2-sarjassa
Ensimmäinen pudotuspelikierros pelattu Blues Volleyta vastaan ja voitto vakuuttavin lukemin kummastakin pelistä - erälukemat 6-0.

Lauantaina vierailtiin siis Järvenpäässä ja kotijoukkue ahdisteli ensimäisessä erässä ihan kalkkiviivoille asti ja loppuerää mentiin tiukoissa merkeissä. Erä kuitenkin lopulta KaPolle 27-29. Toinen erä hieman helpommin viiden pisteen turvin ja viimeinen erä taas tiukasti 24-26.

Sunnuntaina peliin oli tavoite pelata vahva peli ja poistua otteluparista voittajana. Otteluun astuikin päättäväinen joukkue ja vastustaja tuhottiin oikeastaan jo syöttöruudussa. Lisäksi hyökkäyspeli oli tarpeeksi monipuolista ja jokainen pelaaja pelasi vakuuttavasti. Ehkä vastustajan jaloissa painoi myös edellisiltainen myöhäinen peli hieman enemmän. Huomiseen asti siis voidaan vähän nauttia ennekuin aloitetaan harjoittelu ensi viikonloppua varten.

Ulkopelilliseksi tavoitteeksi oli kotipeliin asetettu kolminumeroinen katsojaluku. Myös tähän tavoitteeseen päästiin 101 katsojan voimin. Kiitos otteluisännälle Karkkilan kaupungille ja hyvin kannustaneelle runsaslukuiselle yleisölle! Hienoa oli myös nähdä katsomossa vanhoja KaPon miesten 1-sarjajoukkueen pelureita.