Naisille niukka tappio

Lähtökohdat sunnuntain lohkon kärkipeliin NaLea vastaat eivät olleet kaikista parhaimmat. Flunssan kourissa 3 pelaajaa ja pari työvuorossa – koossa loppujen lopuksi tasan 6 pelaajaa. Onneksi nämä kaikki pelaajat olivat tänään pelipäällä ja päättäneet että helpolla ei vastustaja tänään pääsisi. KaPon onnistui viedä ensimmäinen erä lukemin 25-22. Toisessa erässä jatkettiin vahvaa peliä ja oltiin jo parhaimmillaan 19-13 johtoasemassa, mutta NaLe löysi uuden vaihteen varsinkin puolustuspeliinsä ja erässä jouduttiin jatkopalloille. Tiukan taistelun jälkeen toinen erä kuitenkin kotiin 27-25.

Lentopallopelin voittoon tarvitaan kuitenkin 3 erävoittoa ja NaLe onnistuikin ns. selkää seinää vasten viemään kolmannen ja neljännen erän. Neljännessä erässä KaPolla oli hyvä erän alku, mutta vastustaja käänsi 12-6 tilanteen nopeasti tilanteeksi 13-12 ja vei erän lopulta 21-25. Arvonnan jälkeen lähdettiin viimeiseen erään ja tilanteen 10-10 jälkeen vastustaja onnistui paremmin ratkaisuissaan ja erä lukemin 11-15 vierailijalle.  Koko ottelu siis reilun kahden tunnin jälkeen Nalelle.

Ehkä ohuella materiaalilla pelaaminen hieman näkyi pelin loppupuolella ja sorruttiin vastustajaa enemmän virheisiin. Näin tiukassa pelissä se tietenkin näkyy tulostaululla, mutta missään nimessä voittoa ei tänään annettu helpolla ja kentällä nähtiin kaikenkaikkiaan hyvätasoinen ottelu. Lohkon tilanne näyttää ensimmäisen pelatun kierroksen jälkeen seuraavalta eli hyvissä asemissa ollaan. Mitään ei ole vielä  kuitenkaa ratkaistu ja jokainen kierros voi keikuttaa tilannetta eri suuntaan. Kaikki on kuitenkin omissa käsissä ja ensi sunnuntaina KaPon tason tuleekin mittaamaan hyvässä nousukunnossa oleva Hämeenlinnan joukkue.