Kapo C-pojilla onnistunut kauden aloitus

Viime keväänä lentopalloilijoiden ja monien muidenkin palloilijoiden kausi päättyi kuin seinään koronan takia. Tämä oli sinänsä iso ja harmittava asia myös kapon C-poikien kannalta kun viime kausi mentiin koko ajan nousujohteiseen tahtiin. Kesällä rajoitusten poistamisen myötä päästiin kuitenkin aloittamaan hyvä kesäharjoittelu Pyhäjärven Beach kentällä ja säännöllisellä fysiikan harjoittelulla, jonka tarjosi Karkkilan poikien yleisurheilijoiden oheistreenit. Tämän hetkiset C-pojat ovat ikähaarukaltaan 2006-2008 syntyneitä poikia ja Kapolla on hyvä tilanne kun pelaajia on tällä hetkellä 12 poikaa. Kesän aikana osa pojista pääsi myös kokeilemaan alueleiritystoimintaa ja esiintyivät edukseen aluejoukkuekilpailuissa. Kesän aikana osa pelaajista innostui kokeilemaan Beach Volley lajia ja osallistuivat yhteen turnaukseen Vantaalla. Kesätauolla pojat opettelivat pelaamaan yhden passarin taktiikalla ja tämäkin toi hieman lisäjännitystä kauden aloitukseen. 

C-Poikien osalta kauden ensimmäinen turnaus pelattiin 4.10. kotiturnauksena koronarajoitukset huomioon ottaen.  Pojille vastaan asettuivat Haminan/Porvoon ArsiNMKY ja Helsingistä 2 Puman joukkuetta. Jännitystä oli ilmassa turnauksen alla kun taukoa peleistä oli tullut melkein puoli vuotta ja näyttämönä turnauksella toimi Karkkilan liikuntahalli ja iso kenttä. Kun kuitenkin ensimmäinen peli alkoi niin jännitys oli tiessään ja joukkue pääsi haastamaan tosissaan turnauksen ennakkosuosikkia Puma Jyrät -joukkuetta. Ensimmäisessä erässä pelattiin jopa erävoitosta, mutta kokeneemmat pelaajat Pumassa käänsivät erän itselleen. Toisessa erässä taistelua ei enää nähty samalla tavalla Kapon osalta ja näin ollen Puma Jyrät veivät ottelun 2-0.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Porvoon ja Haminan yhteisjoukkue. Tässä ensimmäinen erä oli hyvää taistelua, mutta kääntyi vierasjoukkueelle. Seuraavassa erässä Kapo teki miehistövaihdoksia ja päättivät että ottelua ei anneta vastustajalle näin helposti. Kaksi seuraavaa erää meni suvereenisti Kapon pojille ja Kapo hallitsi ottelua jokaisella kentän osa-alueella. Kolmannessa pelissä vastaan asettui Puman C1 joukkue ja tässäkin ottelussa Kapo pelasi laajalla pelaajarintamalla kaksi hyvää erää. Nämä eivät kuitenkaan tällä kertaa riittäneet voittoon vaan Puma C1 vei voiton 2-0. 

Lopputulemana voidaan sanoa kuitenkin että kauden aloitus oli juuri niin onnistunut kuin valmennustiimi oli sen arvioinut. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin seuraavaan turnaukseen ja lähteä kipuamaan kohti Suomen C-ikäisten kärkeä.  Kapon joukkueessa pelaavat: Jesse Kahila, Panu Salmijärvi, Julius Koikkalainen, Tuukka Mattila, Joni Tamminen, Aleksi Laitonen, Eelis Hedberg,  Onni Hellman, Janne Kolehmainen, Kapser Enqvist ja Valtteri Klemola. Valmennustiimissä häärää Mika Klemola ja Tero Kahila, joukkueenjohtajana Sari Reinikainen.