Mitallisadetta PM-kisoissa
Viikonloppuna 28 - 29.8. kilpailtiin yleisurheilun Uudenmaan piirin pm-kisat Riihimäellä. Karkkilan Poikia edusti pieni mutta sisukas joukko yleisurheilijoita. Mukana olivat Tara Pihlavisto, Timi ja Tiia Enström, Arvo ja Johannes Laine, Jasmin Hallenberg sekä Kielo, Kaisla ja Kuisma Salo.
Henkilökohtaiset ennätykset paukkuivat ja Karkkilaan saatiin jopa seitsemän piirinmestaruusmitallia. Tiia juoksi T13 sarjassa 60 metrillä hopealle ajalla 8,87. Arvo nappasi pronssia P9 sarjassa 40 metrillä ajalla 7,12. T9 sarjassa 1000 metrillä Kaisla juoksi pronssille aikaan 3,59,17. Samalla matkalla, T10 sarjassa, Jasmin voitti kultaa kovalla ajalla 3,37,07. Palkintokorokkeella oli karkkilalaisvaltaus, sillä Kielo otti samalta matkalta samassa sarjassa pronssia ajalla 3,42,03. Kielo sai pm-mitalleista värisuoran, sillä lisäksi hän voitti 1000 metrin kävelyn aikaan 6,50,82 ja keihäs lensi hopeaan tuloksella 17,69m. Kaikkiaan mahtavat elokuiset pm-kisat eikä saman viikon aikaisemmat kisat tainneet painaa jaloissa ollenkaan!

Kuva:1000 metrin kaksoissankarit Jasmin ja Kielo.