Yleisurheilijoiden kisakausi avattu
Uudenmaan yleisurheilun 9-15-vuotiaiden pm hallikisat käytiin Helsingissä Liikuntamyllyssä lauantaina 5.3.22. Karkkilan Pojista kisaamaan lähtivät Tara Pihlavisto, Laura Tallgren, Viivi Kylmäkorpi, Tiia ja Timi Enström, Jasmin Hallenberg sekä Kuisma, Kaisla ja Kielo Salo. Kaikki ottivat osaa useammassa lajissa.
Vaikka talvi on ollut välissä ja edellisistä yleisurheilukisoista on aikaa, ylsivät Kapolaiset mahtaviin suorituksiin. Muun muassa T11-sarjassa korkeushypyssä Viivi ponnisti itsensä jaetulle neljännelle sijalle hypäten ennätyksensä 115cm. Tiia juoksi 60m T15-sarjassa 22 juoksijan joukossa viidenneksi uudella ennätyksellään 8,71. Timi jäi niukasti pronssista P13-sarjan kuulantyönnössä ollen neljäs tuloksella 6,94m.
Kaikki neljä pm-mitallia Karkkilaan tulivat pitkiltä matkoilta (1000m). P9-sarjassa Kuisma, päätä lyhyempänä, otti yleisön mukaansa ja nappasi pronssisen mitallin ajalla 4,23,88. Kaisla voitti T9-sarjan 1000m juoksun aikaan 4,03,86. T11-sarjassa samalla matkalla palkintokorokkeelle nousivat Kielo ja Jasmin. Kielo juoksi hopeaa ajalla 3,51,50 ja Jasmin pronssia ajalla 4,01,69.
Kaikkien Kapolaisten silmistä paistoi ilo, oli mahtavaa päästä taas kisaamaan ja kannustamaan toinen toisiaan upeisiin suorituksiin. Vaikka yleisurheilu onkin suurimmaksi osaksi yksilökisaamista, huokuu siitä silti joukkuetunnelmaa, kun porukalla lähdetään kisareissuun.
Kuva: KaPon "joukkue", vasemmalta Viivi, Laura, Jasmin, Kielo, Kaisla, Kuisma, Tiia ja Timi. Kuvasta puuttuu Tara.