Yleisurheilijat iskussa pm - kisoissa
Uudenmaan piirin yleisurheilun pm - kisat kilpailtiin 20 - 21.8. Janakkalassa. Karkkilan Poikia oli edustamassa tutut nimet: Elsa Mustonen, Minea Teivonen, Tara Pihlavisto, Tiia ja Timi Enström, Jasmin Hallenberg sekä Kielo, Kaisla ja Kuisma Salo. He ja veljekset, Johannes ja Arvo Laine, ovat kisailleet lisäksi heinäkuussa monet kisat upealla menestyksellä.
Janakkalassa piirinmestaruuskisoissa nähtiin komeita omia ennätyksiä sekä useita palkintosijoja. Timi hyppäsi korkeudessa pronssia P12 sarjassa ennätyksellään 134cm. Jasmin pomppasi T11 sarjan pituudessa ennätyksensä, 4,02m, ja sai hopeaa. Karkkilaan tuli kaksoisvoitto T11 sarjassa 1000 metrillä, sillä Jasmin juoksi kultaa ajalla 3,32,52 ja Kielo hopeaa ennätyksellään 3,34,62. Kielo sai mitaleissa värisuoran, sillä hän voitti T11 sarjan 1000m kävelyn ennätyksellään 6,45,61 ja heitti keihästä pronssin arvoisesti 17,88m. Kaisla juoksi kultaa T9 sarjassa 1000 metrillä kovalla ajalla 3,45,45. Korkeudessa Kaisla sai hopeaa ennätystuloksellaan 110cm.
Lämpöistä kisaviikonloppua viilensi pulahdus urheilukentän vieressä olevaan Liinalampeen. Myös hienoista uimahypyistä jokainen olisi ansainnut mitallin.
Seuraavaksi otellaan pm junnuottelut Nummelassa 18.9. ja ne päättävät varsinaisen kesäkauden. Syysloman jälkeen Karkkilan Poikien yleisurheilutreenit siirtyvät sisätiloihin ja siinä kohtaa on hyvä hetki uusien harrastajien liittyä mukaan harrastamaan yleisurheilua.
Kuva: Kilpailuhetkessä jokainen tekee parhaansa ja keskittyy suoritukseensa. Lajien välissä on tärkeää kuitenkin rentoutua; kisareissujen parhaita hetkiä on kaverit ja yhdessä puuhaaminen. Hiekan alla Minea ja vieressä Tara, Kaisla ja Elsa. Kuva, Kai Mustonen.