Pirteä 2-sarjan kotiavaus
Kapon nuorehko joukkue ei esiintynyt vielä ensimmäisessä vierasottelussa Lempäälässä kovinkaan vakuuttavasti. Ongelmia oli sekä vastaanotossa että varsinkin syöttötyöskentely oli todella epävarmaa. Paljon voi kuitenkin viikossakin tapahtumia ja miltei kaksituntisen tiukan taiston jälkeen saatiin poistua iloisin mielin synkkään syysiltaan 3-1 voitto takataskussa.

Lopputuloksen takana oli juurikin parantunut syöttö- ja vastaanottopeli. Tosin nytkin näissä oli hetkittäisiä vaikeuksia, mutta osittain nämä kuuluvat olennaisena osana tasaiseen otteluun ja näihin hetkiin tuli myös sopivasti apua vaihtopenkiltä. Ilahduttavinta oli kuitenkin että oikeastaan kummatkin joukkueet taistelivat sarjapisteistä loppuun asti ja pelissä nähtiin sekä hienoja torjuntoja että puolustuksia. Keskihyökkäys kun olisi saatu paremmin mukaan, niin peli olisi ollut vielä paremmin tasapainossa.

Isku-Veikkojen Markus Kaurto oli Torneopalin pisteiden perusteella joukkueensa tehomies 15 pisteellä ja seuraavana syöttöruudussakin kunnostautunut Sakari Liehu 9 pistettä. KaPon paras pistemies oli hyvin myös puolustanut Ville Oksanen 21 pisteellä ja tänään hakkurina pelannut Kermo Kiil 15 pisteellä. Erät menivät 25-21, 29-31, 25-18, 28-26. Panu Salmijärvi teki passipelin ohessa vakuuttavaa työtä myös syöttöruudussa.

Tervetuloa seuraavaan 2-sarjan kotipeliin ke 26.10 KeiKaa vastaan, jolloin vastassa on nippu Korson Vedon/Ducksin liigapelaajia aiemmilta vuosilta.