Makoisa 3-1 kotivoitto Lemposta

Kauden ensimmäinen kohtaaminen päätyi selkeähkösti Lempolle ja tiedossa oli, että vastaan astuu toisessa kohtaamisessakin tekninen ja taidokas nuori joukkue.

Ensimmäinen erä käytiin varsin tasapäisesti ja oli ottelun eheimmistä eristä molemmilta joukkueilta. Erästä meille voitto niukasti 25-23.

Toisessa erässä olimme kuskin paikalla läpi erän Lempon pelin takkuillessa. Erästä selkeä voitto 25-11.

Kolmanteen erään ennakko-odotustemme mukaan Lempo tuli sisuuntuneena - lisäksi Lempon valmentaja Pasi Korkolan kokoonpanon roolivaihdokset oli varsin onnistuneita ja tuotti joukkueellemme haasteita. Erästä joukkueellemme selkeähkö tappio 18-25.

Neljännessä erässä Lempo jatkoi vahvoja otteita ja oli venyttämässä ottelua viidenteen erään, kunnes tilanteessa 19-24 toisen aikalisän jälkeen joukkueemme syttyi taistelemaan Valtteri Klemolan mainion syöttövuoron sekä joukkueen uhrautuvan puolustuksen siivittämänä tilanteeseen 24-24 asti. Erän lopun vahvat ja rohkeat suoritukset sekä luottamus omaan tekemiseen yhteisenä joukkueena pelaten olivat ratkaisun avaimet ja erästä hieno voitto 27-25.

Lohkon pistetilanne paalupaikalla olevaa KeiKaa lukuunottamatta on hyvin tasainen - ennen Lempo peliä joukkueemme sija oli lohkon 5. ja tällä voitolla nousimme lohkossa sijalle 2. Eli mielenkiintoisia ja tasaisia alkulohkon otteluita on edelleenkin luvassa.

Joukkueemme pelasi koko kokoonpanolla liberot Aapeli Paananen (C) ja Eetu Salmijärvi, keskipelaajat Eelis Partanen ja Valtteri Klemola, hakkuri Kermo Kiil, yleispelaajat Kimmo Majasalmi, Ville Oksanen sekä Max Paunonen, joka pelasi myös hakkurin roolissa sekä passarit Panu Salmijärvi (A) ja Alex Kärkkäinen, joka liittyi joukkueeseemme ennakkoluulottomasti ensimmäisessä ottelussaan KaPon paidassa. Alex pelaa myös KaVen 1-sarjan joukkueessa.

Seuraava 2-sarjan alkulohkon ottelu pelataan Isku-Veikkojen vieraana su 20.11 klo 19.
Seuraava kotiottelu on ke 23.11 klo 19.15 PuMaa vastaan.