Yleisurheilukuulumisia
Menestystä ja uusia ennätyksiä napsahti Karkkilaan, kun pieni joukko Karkkilan Poikien yleisurheilijoita kisasi Uudenmaan piirin pm-hallikisoissa 4.3. Liikuntamyllyssä, Helsingissä. Mukana olivat Minea Teivonen, Tara Pihlavisto, Tiia ja Timi Enström, Jasmin Hallenberg sekä Kuisma, Kaisla ja Kielo Salo. Jokaisella oli osallistumisoikeus kahteen valitsemaansa lajiin.
Minea työnsi kuulaa T11 sarjassa finaalissa asti ennätyksellään 5,37m. Myös Tara teki saman sarjan kuulassa ennätyksensä 5,34m. Tiia juoksi runsaslukuisessa T15 sarjassa 60 metriä aikaan 8,96. Timistä tuli pm-hallimestari korkeudessa P13 sarjassa ennätyksellään 142cm. Jasmin juoksi pm kultaa 1000 metrillä T13 sarjassa ajalla 3,38,03. Kielo oli samassa sarjassa toinen ajalla 3,38,31. Kaisla nappasi myös hopeaa T11 sarjan 1000 metrin matkalla ajalla 3,46,41 jääden voittajasta kolme kymmenystä. Kolmas pm hopeamitalli meni Kuismalle P9 sarjan 1000 metrin matkalla ajalla 4,12,85.
10 - 12.3. kisailtiin Tampereella Tampere Junior Indoor Games, joihin osallistui yli 1500 10-17-vuotiasta yleisurheilijaa eri puolelta Suomea. Minea paransi jälleen viikon takaista ennätystään kuulassa työntämällä T10 sarjassa hienon tuloksen 5,58m. Kuisma juoksi P10 sarjassa 1000 metrillä ajan 4,01,56 ja paransi edellistä ennätystään reippaasti. Jasmin ja Kielo juoksivat T12 sarjassa 1000 metriä. Jasmin paransi halliennätystään ajalla 3,34,79 ja Kielo juoksi aikaan 3,37,40. Palkintosijalle, kuuden parhaan joukkoon, juoksi Kaisla T10 sarjassa 1000 metrin matkalla. Kaisla oli neljäs ajalla 3,42,22 47 juoksijan joukossa. Kisat kruunasi tuoreen Euroopan mestarin näkeminen, kun Reetta Hurske oli tapaamassa nuoria yleisurheilijoita. Hänelle järjestettiin myös kunnianosoitukseksi kunniakuja, jossa nuoret yleisurheilijat pääsivät antamaan "läpsyjä".