Hallikaudelta kohti pm maanteitä
OP Pohjola Junior GP hallikisat olivat Karkkilan Poikien yleisurheilijoiden talven viimeiset hallikisat Helsingin Liikuntamyllyssä 2.4.23. Sarjat olivat kahden vuoden välein, joten kaikilla karkkilalaisilla oli vastassa oman ikäistensä lisäksi myös vuotta vanhemmat kilpakumppanit. Sarjoja oli 5-vuotiaista 15-vuotiaisiin. Kilpailemassa olivat Olavi ja Elsa Mustonen, Minea Teivonen, Tara Pihlavisto, Jasmin Hallenberg sekä Kuisma, Kaisla ja Kielo Salo. Jasmin juoksi T13 sarjan 1000 metrillä uuden halliennätyksensä 3,33,60 sijoittuen viidenneksi. Kaisla sai hopeaa samalla matkalla T11 sarjassa ja teki ennätyksensä 3,40,20. Tällä ajalla Kaisla juoksi 10-vuotiaiden tyttöjen Suomen tilastokolmoseksi menneellä hallikaudella.
Karkkilassa, Käpylän urheilukentän ja Fagerkullan alueella, järjestetään sunnuntaina 23.4. Uudenmaan piirin 9-15-vuotiaiden pm maantiejuoksut. Kisat alkavat klo 11.00. Reitti on noin kilometrin pituinen ympyräreitti: Kuuselantie - Vanha Fagerkullantie - Vanha Turuntie - Kuuselantie, ja sitä juostaan sarjan mukaan 1-4 kertaa. Toivottavasti paikalle ja reitin varrelle saadaan runsaasti kannustusjoukkoja. Käpylän kentällä palvelee myös buffetti, tervetuloa!
Kuvassa vasemmalta Kaisla, Kielo, Jasmin, Minea, Tara sekä edessä Olavi, Kuisma ja Elsa.