Menestystä yleisurheilurintamalla

Yleisurheilun Uudenmaan pm-kisat kilpailtiin 29-30.7. Hyvinkäällä. Karkkilan Poikia oli edustamassa Hilda Saarinen, Nelli Rantanen, Olavi ja Elsa Mustonen, Elli Nousiainen, Tara Pihlavisto, Jasmin Hallenberg, Tiia ja Timi Enström sekä Kuisma, Kaisla ja Kielo Salo. Karkkilalaisilla kulki hienosti, kotiintuomisiksi tuli yhteensä 13 mitallia ja monta sijoitusta heti kärkikolmikon jälkeen.

T9 sarjassa kilpaileva Hilda sai 40 metrillä (7,11) ja pituudessa (3,35m) hopeaa sekä kuulassa (5,07m) pronssia. Kaikki tulokset olivat Hildan omia ennätyksiä. Jasmin otti myös kolme mitallia. T12 sarjassa keihäs lensi kultaan ja ennätykseen (29,56m), 1000 metrillä tuli myös voitto (3,32,93) ja 200 metrillä (30,18) ennätys ja pronssia. Tiia nappasi kaksi pronssia T15 sarjan 100 metrillä (14,97) sekä kuulassa (7,83m). Myös pituudessa Tiia pomppasi neljänneksi (3,99m). T12 sarjan 2000 metrin kävelyssä Kielo käveli kultaa (14,08,63) ja juoksi 1000 metrillä hopealle (3,40,28). Timi pomppasi P13 sarjassa korkeuden mestariksi ennätyksellään (150cm) ja oli kuulassa neljäs ennätystyönnöllä (10,18m). P9 sarjassa Kuisma heitti keihästä pronssille (18,97m) ja juoksi 1000 metrillä neljänneksi ennätyksellään (3,48,45). Kaisla juoksi T10 sarjan 1000 metrillä huippuajan (3,25,92) ottaen kultaa sekä juoksi 60 metriä neljänneksi (9,99). Elsa heitti T10 sarjassa keihään vain 10cm päähän pronssista (15,28m) ollen neljäs. Nelli hyppäsi T10 sarjassa korkeutta neljänneksi (114cm) ja Elli samaten T12 sarjassa (125cm) tehden ennätyksensä.

6.8. Kipinän kisoissa Nummella oli jopa 16 KaPolaista kilpailemassa: Tara Pihlavisto, Ellen ja Minea Teivonen, Elli, Hilda, Elsa, Olavi, Tiia, Timi, Jasmin, Kaisla, Kielo, Kuisma, Jutta Heino, Pyry Keränen sekä Jukka Salo. Hilda T9 viskasi keihään ennätykseen (12,40m) ja sai kultaa. 60 metrillä (10,63) ja pituudesta (3,18m) Hilda nappasi hopeaa. Kuisma P9 heitti keihään hopealle (19,56m) sekä juoksi P11 sarjassa 1000 metrillä hopealle (3,54,06). Jasmin T13 heitti keihään myös hopealle (27,92m) sekä juoksi naisten 1500 metrillä pronssille (5,46,22). Timi P12 paransi jälleen ennätystään korkeudessa (151cm) ja otti kultaa. 60 metrin juoksussa Timi pinkoi pronssille ennätyksellään (9,21). Kaisla T11 juoksi 1000 metrillä voittoon (3,33,32). N17 sarjassa Tiia juoksi 100 metrillä hopealle (14,75). Jutta pomppasi pituudessa pronssille ennätyksellään (5,18m) ja työnsi kuulaa hopealle (8,87). Pyry hyppäsi pituuden voittoon (6,83m) ja Jukka juoksi kolmanneksi 1500 metrillä  (4,24,93).

Uudenmaan piirin pm-viestit ratkottiin 13.8. Nummelassa. Karkkilan Pojista saatiin viisi joukkuetta kasaan. Ensimmäinen viesti oli sukkulaviesti T/P9 8 x 40m, jossa juoksivat Ellen Teivonen, Luukas Heino, Ellen Heiskanen, Olavi Mustonen, Martha ja Villiam Tolvanen, Kuisma Salo sekä Elias Heino. Sukkulaviestissä ei ollut kapulaa, vaan seuraavalle annettiin läpsy. T11 sarjassa 4 x 50m viestissä kilpailivat Emma Heiskanen, Minea Teivonen, Elsa Mustonen sekä Hilda Saarinen. Samat tytöt juoksivat myös 4 x 600m. T9 sarjan 4 x 400m matkalla juoksivat Ellen Teivonen, Sara Vähä-Herttuat, Ellen Heiskanen sekä Kiia Vähä-Herttua. P9 4 x 400m viestiä edustivat Olavi, Luukas, Elias ja Kuisma. T13 sarjassa olisi ollut myös joukkue 4 x 100m ja 4 x 600m matkoilla, mutta sairastumisen takia he eivät päässeet kilpailemaan. Joukkueessa olisivat juosseet Elli Nousiainen, Jasmin Hallenberg sekä Kielo ja Kaisla Salo. Kaikki kilpailemassa olleet antoivat parastaan ja kannustus oli huikeaa!

Karkkilan viestijoukkueet yhteiskuvassa. Edessä vas. Luukas, Ellen T, Ellen H, Villiam, Elsa, Hilda. Takana vas. Martha, Elias, Sara, Kiia, Emma, Minea, Olavi ja Kuisma. Sivussa kannustus- ja valmennustehtävissä Kielo, Kaisla ja Jutta.