Tampereelta kultaa
Tampereella järjestettiin pohjoismaiden nuorten suurimmat yleisurheilun hallikisat, TIJG, 8-10.3. Kisat todellakin olivat massiiviset, sillä sarjoissa oli osallistujia useampia kymmeniä, joissakin jopa yli sata. Toimitsijoina ja palkintoja jakamassa oli Suomen kuumimpia yleisurheilunimiä Tampereen Pyrinnöstä kuten Saga Vanninen, Ella Junnila sekä Urho Kujanpää.
Karkkilasta kilpailemaan lähtivät Elli Nousiainen, Anni Askola, Jasmin Hallenberg sekä Kielo, Kaisla ja Kuisma Salo. Kaikki osallistuivat 2-3 lajiin. Suurin osa sai parannettua ennätystään ja lähes satapäisissä sarjoissa mukavia sijoja.
Mitalli Karkkilaan saatiin, kun Kaisla tykitti T11 sarjan 1000 metrillä voittoon juoksemalla ennätyksensä 3,22,69 sekä parantaen ikäistensä Suomen hallitilastokärkiaikaa. Kamppailu voitosta oli jännittävä, sillä toiseksi tullut Jemina Jälkö Raisiosta juoksi ajan 3,22,88.