💥 Piirinmestaruuksia, kaksoisvoittoja, hopeaa, pronssia ja ennätyksiä 💥
Nyt oli Karkkilan lippu korkealla, kun Karkkilan Poikien yleisurheilijat olivat runsaslukuisina Uudenmaan piirin hallikisoissa 23.3. Liikuntamyllyssä, Helsingissä. Mukana olivat Hilda Saarinen, Emma Heiskanen, Elsa Mustonen, Nelli Rantanen, Elli Nousiainen, Jasmin Hallenberg, Arvo ja Johannes Laine sekä Kielo, Kaisla ja Kuisma Salo. Kaikki saivat valita maksimissaan kolme henkilökohtaista lajia.
Ensimmäinen kaksoisvoitto 🥇🥈 Kapolaisille tuli, kun T11 sarjan korkeudessa Nelli hyppäsi voittoon tuloksella 130 ja Kaisla hopealle 125 tuloksella. Toinen kaksoismestaruus 🥇🥈 Karkkilaan juostiin T13 sarjan 1000 metrillä, jossa Jasmin pinkoi voittoon ajalla 3,25,16 ja Kielo juoksi toiseksi ajalla 3,30,10. Arvo loikkasi P11 pituudessa kultaa 🥇 tuloksella 4,12 sekä juoksi pronssille 🥉 60 metrillä aikaan 9,30. Kaisla sai toisen mitallinsa, kun hän juoksi mestaruuteen 🥇 1000 metrillä aikaan 3,33,39. Myös Kuisma nappasi kultaa 🥇 P9 1000 metrin matkalla ajalla 3,50,21.
Näiden piirinmestaruusmitallien lisäksi moni teki hienoja ennätyksiä 💥 ja useassa lajissa sijoituttiin heti kärkikolmikon jälkeen. Kapolaiset todellakin antoivat parastaan ja pieni seura oli upeasti esillä. 
Hallikisat olivat Uudenmaan seurojen yhteinen ponnistus, joten huoltajat toimivat myös toimitsijatehtävissä, josta kuuluu kiitos heille.
Seuraavaksi joukolla mukaan Uudenmaan piirin pm-maantiejuoksuihin, jotka järjestetään täällä Karkkilassa 7.4. sunnuntaina. Fagergullan reitti on tuttu jo viime vuosilta ja tukikohtana toimii Käpylän urheilukenttä. Tervetuloa kannustamaan oman kylän urheilijoita!
Kuva: Karkkilan rautainen edustus: vas. Kaisla, Kuisma, Hilda, Kielo, Jasmin, Nelli, Elsa, Emma, Elli, Arvo ja Johannes.