Kirjautuminen

Lentistreeneihin... Kiinnitetty

Elo
13

F-ikäisten junnujen lentistreenit alkavat ma 20.8. Liikuntahallilla klo 16:30 - 17:30. Mukaan mahtuu vielä 09-11 syntyneitä tyttöjä ja poikia! Kaikki rohkeasti mukaan kokeilemaan lentopalloa

Posted By kimmo.majasalmi lue lisää

KaPon B-tyttöjen kausi hienoon päätökseen Kiinnitetty

Huh
24

 

Someron lopputurnaukseen saavuttiin KaPon liput liehuen ja hyvillä mielin. Hyvin menneelle kaudelle lähdettiin hakemaan vielä loppuhuipennusta ja haastamaan jokaista vastustajaa ennakkoluulottomasti. Samalla kuitenkin valmennuksen piirissä tiedostettiin että jo 8 parhaan joukkoon pääseminen vaatisi huippuonnistumista koko joukkueelta.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

D-poikien voittokulku jatkui! Kiinnitetty

Huh
19

KaPon D-pojat hoitivat tyylikkäästi myös Karkkilassa lauantaina pelatun lopputurnauksen. Koko kauden aikana pojat eivät hävinneet erääkään ja kauden päätteeksi kaulaan ripustettiin kultamitalit aluemestaruuden merkiksi.

Sijoitukset ja parhaan pelaajan palkinnot menivät seuraaville:
1.Kapo Leijonat – William Groffier
2.Puma Legends – Lauri Ahola
3.Salpis – Eelis Vinnamo

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Maastojuoksukisat Kiinnitetty

Huh
17

Jo perinteeksi tulleet maastojuoksukisat pidetään Milliksen kentän ylätasanteella ke 18.4.18 ja ke 25.4.2018 klo. 18.00.Ilmoittautuminen paikan päällä 17.40 alkaen. Sarjat 3 vuotiaista lähtien.Tervetuloa!  

Posted By sari_aikas lue lisää

KaPoa kannustamaan SM-lopputurnaukseen Kiinnitetty

Huh
10

Nämä tytöt päästetään viimeistä kertaa irti B-tyttöjen sarjassa tällä kaudella ja se
tapahtuu koko sarjan loppuhuipennuksessa. Tytöt haluaisivat nähdä myös runsaasti
karkkilalaisväriä katsomon puolella eli nähdään Somerolla!

Nyt olisi siis hieno tilaisuus lähteä kannustamaan kotikaupungin tyttöjä kohti seuraavia mainetekoja. Tähän asti B-tyttöjen kausi on ollut huikea menestys ja nyt lähdetään oikeasti haastamaan itseä vielä kovempiin suorituksiin.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

B-tytöt lopputurnaukseen! Kiinnitetty

Maa
17

Yksi tavoite saavutettu tällä kaudella. Hienoa TYTÖT - nyt saa huutaa! Kiitos myös kannustusjoukoille.

Taustaa:
Viisi kautta sitten aloiteltiin lentopallon harrastaminen joko D- tai E-ikäisinä tyttöinä. C-ikäisten sarjassa ensimmäisenä vuonna saatiin iloita jo suuresti yhdestäkin erävoitosta. Tärkein ottelu oli silloin kun pelattiin niinsanottu jäsentenvälinen oman seuran toista joukkuetta vastaan, josta puolet siis poistui iloisin ilmein ja puolet ei...

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Kapon naiset murskavoittoon Kiristä Kiinnitetty

Maa
12

Kapon naiset jatkoivat vakuuttavia otteita myös naisten 2-sarjan karsinnoissa. Sunnuntaina joukkueen rungon muodostavat B-tytöt saivat vielä ennen peliä asiantuntevan yleisön aplodit edellisen päivän aluemestaruudesta. Nyhkälään asteli vastustajaksi aikaisemmin hyvän vastustuksen antanut Kivenlahden Kiri. Nyt Kirille kyllä tuli noutaja karsinnan ensimmäisessä kohtaamisessa ja Kapo vei pisteet kotiin taukoineen 50 minuutissa. Erät olivat murskaavat 25-14, 25-4 ja 25-14.  Kapo oli täysin hallitseva osapuoli pelissä ja murskaavat lukemat tulivat erittäin vahvalla syöttöpelillä.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

KaPon B-tytöille aluemestaruus Kiinnitetty

Maa
11

Lauantaina matkattiin Korialle taistelemaan Etelän alueen aluemestaruudesta. Turnaus pelattiin kahden 3 joukkueen alkulohkossa. Voitetun alkulohkon jälkeen KaPo selvitti tiensä loppuotteluun voittaen kotijoukkueen Korian Ponnen 2-0.

Lopputottelussa tuli vastaan tuttuakin tutumpi Perttulan Tähti, joka oli jo voitettu kertaalleen alkulohkossa. Myös loppuottelun tytöt hoisivat mallikkaasti ja viimeisen pallon jälkeen tulosataululla komeilivat lukemat 2-0 KaPolle ja kirkkaimmat mitalit saatiin pujottaa tyttöjen kaulaan.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Puolivälieräottelu Ducks - Valepa 15.3 Kiinnitetty

Maa
11

Miesten Mestaruusliigan 2. puolivälieräottelu Vantaa Ducks – Valepa, Sastamala Vantaan Energia-Areenalla torstaina 15.3.2018 klo 18.30

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Kapon naiset lohkovoittoon 3-sarjassa Kiinnitetty

Hel
05

Kapon lentopallon naistenjoukkue selvitti 3-sarjan alkulohkon vakuuttavalla esityksellä ja ottivat itselleen lohkovoiton. Alkusarjassa oli 10 peliä ja näistä voitto otettiin 9 pelissä ja yhdessä pelissä tuli kirvelevä 3-2 tappio. Alkusarjan lohkovoitto täyttää pelilliset tavoitteet ja joukkue pääsee tosissaan tavoittelemaan nousua lentopalloliiton 2-sarjaan. Alkusarjan pelit ovat tarjonneet hyviä pelillisiä esityksiä ja myös tuoneet lisää varmuutta tyttöjen suorituksiin.

Posted By Anonyymi (ei varmistettu) lue lisää

Sivut

Tilaa syöte Karkkilan Pojat RSS